bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi.

Adevarul despre francmasonerie



          NUMARUL 666 IN CODUL CU BARE

          Sistemul va functiona dupa cum urmeaza: orice tranzactie economica pe care o va face cineva se va face pe baza numarului unitar codificat al cartii sale de identitate sau al microcipului de pe mana sau de pe frunte si numai electronic. Sa luam un exemplu: domnul Dimitrios Karandinos lucreaza într-o întreprindere. Cand trebuie sa fie platit la sfarsitul lunii, banii i se transfera din contul sefului sau în contul sau personal, iar contul sau are numarul de cod 5201578349, care este numarul sau de cod personal. Deci i se transfera suma de 300.000 de drahme care este salariul lui. în ziua urmatoare, domnul Karandinos verifica daca a fost transferat în codul lui suma corespunzatoare salariului si constata ca, într-adevar, suma a fost depusa. stiind ca are acesti bani în cont face diferite operatiuni, întotdeauna electronic si scazand fiecare suma din codul sau; adica se transfera pe cale electronica, la fiecare operatiune, suma respectiva din codul sau personal în codul celui cu care face tranzactia. Codurile, cand au loc operatiunile banesti, sunt conectate cu banca prin intermediul masinilor electronice on line si astfel e înregistrata fiecare schimbare pe care o prezinta fiecare numar de cod, pentru a fi data apoi socoteala posesorului în modul cel mai detaliat, dar în acelasi timp si pentru a fi date informatii exacte diferitelor servicii care le cer. Sa vedem asadar cum e înregistrata în computerul Bancii Nationale de Informatii miscarea dintr-o zi a unui numar de cod:


BANCA NATIONALA DE INFORMATII
Fisa strict secreta de observatie zilnica
numar de cod personal 5201578349
18 martie 1998

subiectul: Karandinos Dimitrios varsta: 40 de ani
domiciliul: Kerasoundos, 167/Z, Kalamaria, Salonicul de Sud
ocupatia: contabil la Societatea Alfa

situatie familiala: casatorit si tata al unui copil... (si în continuare celelalte date personale înregistrate)



CULEGEREA DATELOR DIN 18 MARTIE 1998

05.45 am
A pus benzina Shell de 10.000 de drahme la benzinaria M. Botsari 28.

07.15 am
A telefonat la 222777, apel de o unitate - 20 de drahme.

07.17 am
A telefonat la 355872, apel de o unitate - 20 de drahme.

07.35 am
A cumparat o placinta cu spanac de 300 de drahme si o cafea de 120 de drahme de la cafeneaua „To Steki" de pe calea Egnatia 118.

10.40 am
A cumparat un bilet de avion pentru Atena de la agentia ANGELA, pentru zborul 925 de la ora 09.00 pm.

02.30 pm
A luat masa de pranz la restaurantul „Nisiotiko" din strada Smirnis 157. A mancat: calamari prajiti - 1800 de drahme; legume - 300 de drahme; paine -100 de drahme. A consumat l litru de vin „O Inos" - alb sec - 750 de drahme.

05.30 pm
A cumparat: ziarul „AHthia" (Adevarul) - 200 de drahme si revista „Ethikos Agonas" (Lupta Nationala) -1 .000 de drahme.

06.00 pm
A telefonat la 018557672. Durata apelului 7 minute - 620 de drahme. Costul convorbirii 620 drahme.

06.15 pm
A cumparat un whisky în cofetaria „Kerkini" din strada Tsimiski 43 - 900 de drahme.

06.55 pm
A cumparat de la magazinul „Lila” din strada Aghias Sofias 19, o salopeta pentru bebelus în varsta de pana la patru luni – 7 500 drahme.

08.40 pm
A cumparat de la magazinul „Ellas” care se afla la aeroportul „Macedonia” din Salonic o ciocolata dietetica - 300 drahme, un pachet de tigari Gold – 550 de drahme.

10.30 pm
A platitit taxiului cu numarul ABE 3583 suma de 2500 drahme.

          A cumparat astazi benzina de 10.000 de drahme. Luna , aceasta a cumparat în total benzina de 50.000 de drahme. Prefera benzina Shell. Evident, în afara de faptul ca merge la serviciu, care se gaseste la o distanta de 20 de kilometri de locuinta sa, trebuie sa mearga si în alta parte. A cumparat benzina la ora 05.45 am. Programul sau de lucru începe la 08. 30 AM. Sigur a plecat atat de devreme de acasa pentru a merge în alta parte. Din datele anterioare s-a înregistrat ca în jurul orei 07.00 am a cumparat anumite carti crestine de la standul Bisericii Sfintilor Arhangheli. Se pare ca în aceste aproape 2 ore merge la biserica. Este crestin si participa la liturghii.
           Vedem ca între serviciu si intervalul de doua ore, totdeauna în jurul orei 07.35 am cumpara de la un anumit local „To Steki", placinta cu spanac si cafea. Acest local se gaseste aproape de Biserica Sfintilor Arhangheli, lucru care confirma datele.
           Telefonul cu numarul 222777, la care a telefonat la ora 07.15 am apartine deputatului PA.SO.K. , C. B. , un om cunoscut pentru pozitiile lui filo-bisericesti si pentru atitudinea lui împotriva acordului Schengen. în trecut a fost provocator de reactii împotriva acordului, a tulburat profund multa lume prin ce-a scris si este considerat periculos pentru siguranta nationala.
           Telefonul 355872 pe care 1-a dat la ora 07.17 am apartine d-nei Maria Kalogheropoulou, mama ieromonahului atonit Atanasios, cunoscut pentru ideile sale antieuropene si împotriva acordului Schengen si autorul multor carti pe aceasta tema, prin care în trecut a nelinistit multa lume. Este considerat de asemenea periculos si s-a hotarat sa fie pus sub urmarire discreta, fiindca exista banuiala ca poate vorbi din nou în viitor si nelinisti lumea.
           Aceste doua telefoane creeaza banuieli întemeiate ca Dimitrios Karandinos colaboreaza cu elemente subversive si este considerat suspect pentru ca este periculos pentru siguranta nationala. Se impune sa fie pus sub urmarire discreta.
           Pana acum, în cursul acestui an^a facut trei calatorii la Atena. Slujba lui nu le justifica, în mod evident merge pentru afaceri personale si pentru întalniri, întotdeauna pleaca vineri seara, ceea ce înseamna ca se foloseste de week-end si nu vrea sa-si ia zi libera de la slujba; evident o face pentru a nu i se cunoaste preocuparile.
           Din pranzul sau, se vede ca totdeauna miercurea si vinerea mananca de post. Acest lucru confirma faptul ca este un crestin practicant si ca urmeaza tipicul Bisericii. Are o anumita pasiune pentru vin. La fiecare pranz consuma aproximativ un litru si e periculos la conducere, de vreme ce conduce aproape întotdeauna dupa ce a luat pranzul si dupa ce a baut. Cand se va face control rutier, se recomanda a fi supus testului de alcool.
           Este cititor constant al ziarului „Adevarul" si al revistei „Lupta nationala", revista cunoscuta ca serveste numai interesele nationale si ca e orientata spre Biserica. A fost caracterizata drept revista cu continut nationalist, care apara pozitiile ortodoxe. Combate orice idee transnationala si transferul puterilor, lucru care ne-a creat în trecut multe greutati. Redactorii si editorii ei se afla sub urmarire discreta.
           Din acestea rezulta concluzia mai sus mentionata si se adeveresc banuielile ca e vorba un om predispus sa reactioneze, caruia îi place sa fie informat de persoane care au un trecut nationalist încarcat.
           Telefonul cu numarul 018557672 apartine ziaristului Orosiadis Konstantinos, redactor la ziarul „Adevarul". Este cunoscut pentru libertatea cu care vorbeste si pentru manifestarile sale împotriva acordului Schengen. Este antieuropean si apara numai interesele tarii sale, combatand întotdeauna puterea noastra transanationala. De aceea e supravegheat discret prin S.I.S. (Sistemul de Informatii Schengen). E suspectat ca incita tinerii sa reactioneze împotriva noastra, în ultimul timp are o fetita pentru care se pare ca a cumparat Karandinos salopeta de bebelus. Banii pe care Karandinos i-a platit pentru taxi -2.500 de drahme sunt o dovada în plus ca aceea îi era destinatia pentru ca atat înregistreaza taxiul de la aeroport si pana în Kifisia, unde locuieste Grosiadis. De asemenea, putem culege informatii si de la soferul taxiului - fiindca avem codul sau - ca sa aflam locul exact unde 1-a lasat.
           P. S. Maine dimineata, la prima operatiune pe care o va face, se va constata daca se afla cu adevarat în zona respectiva.

INCHEIEREA PRELUCRARII ZILNICE A DATELOR

--------------------------------------------------------


SISTEMUL DE COD European Article Numbering (EAN-13)

           Cum s-a spus si mai înainte, în sistemul EAN-13, cat si în sistemul foarte înrudit cu el, UPC, numerele sunt reprezentate sub forma de linii paralele verticale, negre si albe, de „latime" diferita. Reprezentarea numerelor în acest fel usureaza mult, pentru ca citirea lor într-un mod electronic, optic, este rapida si se face fara greseala. Sistemul EAN-13 se numeste astfel pentru ca numarul de cod al fiecarui lucru este alcatuit din 13 cifre. Prima cifra a unui asemenea numar se scrie separat ca un numar arab, la stanga codului barat, în timp ce celelalte 12 cifre ale numarului se scriu în doua subcampuri (jumatati), unul la stanga si unul la dreapta cu caracterele codului barat. Primele sapte cifre indica tara de provenienta si fabricantul obiectului (elementele 2-3 si, respectiv, 4-7), în timp ce celelalte cinci cifre din cele sase ramase indica tipul produsului. Ultima cifra este cifra de control, cu care se verifica daca calculatorul „a citit" corect codul barat (vezi diagrama 1).
           Cele doua subcampuri (subgrupuri) ale celor 12 numere sunt despartite prin „caracterele auxiliare" alb-negru care se gasesc unul la început, unul exact la mijloc si unul la sfarsit; de aceste caractere ne vom ocupa mai tarziu.

Diagrama 3


STRUCTURA CODULUI BARAT EAN-13

          Codul barat este alcatuit din linii paralele întunecate de grosime diferita, între care sunt intercalate intervale luminoase (linii luminoase), care de asemenea au o grosime variata. Diferitele cifre ale numerelor sistemului zecimal (O, l, 2... 9) sunt reprezentate printr-o succesiune, diferita si unica pentru fiecare cifra, de intervale (linii) negre si albe de latime diferita.
          Aceasta succesiune a liniilor negre si a intervalelor albe, din care e constituita fiecare din cele douasprezece cifre ale codului EAN-13, are o anumita „latime" alcatuita din sapte unitati de latime standardizate („modules"). Fiecare asemenea unitate de latime are, conform normelor sistemului EAN-13, o latime de 0,33 milimetri, fiecare din cele 12 cifre fiind reprezentata cu linii negre si albe de latime variata, aflate într-o succesiune diferita; aceste linii au o latime totala de 0,33 x 7 = 2,31 mm. Pentru reprezentarea concreta a fiecarei cifre se folosesc patru alternante de linii negre si albe, fiecare linie având latime diferita, dar cu o latime totala de 0,33 x 7 = 2,31 mm (vezi diagramele 2 si 3). Se goate face si micsorarea si marirea întregii reprezentari. In primul caz însa nu e permis ca „grosimea" modulului (module) sa fie mai mica de 0,23 mm.
          Pentru a face ca sa fie cât mai bine întelese cele spuse mai sus, trebuie sa privim diagrama nr. 3. în aceasta diagrama observam urmatoarele: Fiecare numar al codului barat se întinde pe o latime de sapte „unitati de latime standardizate" (modules). Astfel, numarul O (zero) din seria A (setul A) este reprezentat în felul urmator: trei „unitati de latime" albe, doua „unitati de latime" negre, o „unitate de latime" alba si una neagra - latime totala „sapte unitati de latime". Aceasta succesiune concreta negru-alb, de o anumita latime, defineste cu cele patru alternante ale ei numarul 0. Succesiunea respectiva în aceeasi serie (A), pentru numarul 2 este: doua unitati de latime albe, una neagra, doua albe, doua negre. In seria de mai jos a aceleiasi diagrame (3, setul C) observam o reprezentare diferita a acelorasi numere.

          Cu putina atentie constatam ca reprezentarea cifrei O în ultima serie (setuJ C), ca si a lui 2 si a oricarei alte cifre din sistemul zecimal este inversarea reprezentarii aceluiasi numar din prima serie (setul A). Cu alte cuvinte, acolo unde cifra zero are o linie neagra în prima serie (setul A), aceeasi cifra are un interval (linie) alb în seria de jos (setul C); iar acolo unde are un interval (linie) alb în prima serie, are prin corespondenta o linie neagra în ultima serie. (Codificare inversata, vezi setul A si setul C.)
          Lucrurile sunt însa mult mai complicate în sistemul de cod EAN-13. în aceeasi diagrama 3 vedem trei serii orizontale (seturile A, B si C), cu o codificare diferita a cifrelor O, 1,2... 9. Seriile A si B (setul A si setul B) se întrebuinteaza pentru codificarea cifrelor din subcâmpul stâng din codul barat, în timp ce setul C se foloseste pentru codificarea numerelor din subcâmpul drept al codului barat (vezi diagrama 3 si 4a).
           Prima serie (setul A) si ultima serie (setul C) constituie codificarile cifrelor, prin mecanismul pe care 1-am explicat mai sus, acela al codificarii aceluiasi numar în doua serii (setul A, setul C), prin simpla inversare. Reprezentarile cifrelor seriei de mijloc (setul B), folosite si ele pentru reprezentarea numerelor în subcâmpul stâng al codului barat, constituie imaginile în oglinda (aici, cu alte cuvinte, se observa o inversare a întregului numar) ale reprezentarilor seriei C (setul C), în plus, observam ca reprezentarea cifrelor în setul B este imaginea inversata, imaginea în oglinda („rasturnata" si „negativa") a reprezentarii cifrelor din setul A. Asadar, de exemplu, numarul 6 este reprezentat: în setul A ca 6A, în setul B ca 6B, iar în setul C ca 6C în timp ce numarul O este reprezentat: în setul A ca OA, în setul B ca OB, iar în setul C ca OC.
           Pentru toate grupele de codificare (setul A, setul B si setul C) fiecare unitate luminoasa de latime (modul) corespunde în limbajul calculatorului lui O, în timp ce fiecare unitate întunecata îi corespunde lui l. în acest fel fiecare cifra a sistemului zecimal (O, l, 2... 9) este constituita dintr-o succesiune diferita de O si l (sistemul binar). Asa cum se vede în diagrama 3 si cum am explicat mai sus, numarul O în setul A, reprezentat prin codul barat ca 0001101, va corespunde în limbajul calculatorului succesiunii 0001101; numarul 4 din setul C este reprezentat prin codul barat ca 1011100, iar acelasi numar în sistemul binar corespunde succesiunii 1011100 s.a.m.d. (vezi diagrama 3).
           Daca observam cu atentie diagrama 3, constatam existenta unui al treilea element caracteristic al codificarii, care exista în cele trei seturi de numere (setul A, setul Bsi setul C).
           Acest element caracteristic este urmatorul: toate numerele din grupurile Asi B (setul Asi setul C) care se folosesc pentru codificarea numerelor în subcampul stang al codului barat sunt impare, încep adica de la 0 si se termina cu 1 (de exemplu, numarul 5 în setul A se scrie ca 0110001, iar în setul B se scrie ca 0111001), în timp ce toate numerele din subcampul drept al codului, care se iau din setul C, sunt pare, încep adica de la 1 si se termina cu O (astfel numarul 5 în setul C se scrie ca 1001110). Acest fapt, existenta adica a numerelor impare, pentru calculator, în subcampul stangsi a numerelor pare în subcampul drept este al treilea element caracteristic al codificarii.

1. Caracteristicile codificarii în sistemul EAN-13 sunt urmatoarele: Fiecare numar este compus din 4 alternante, doua negru si doua alb (de un numar diferit de „unitati de latime" pentru fiecare alternanta).
2. Se observa fenomenul de inversare (în codificarea fiecarei cifre), inversare care, atunci cand comparam seturile Asi C, este o inversare simpla, în timp ce atunci cand comparam seturile B si C este o inversare a întregu lui numar, sau inversare în oglinda. Cand comparam însa seturile A si B, observam ca inversarea este „rasturnata" si „negativa".
3. Toate numerele din subcampul stang sunt impare, în timp ce numerele din subcampul drept sunt pare.


"CARACTERELE AUXILIARE" - BARELE DE SIGURANTA

           In paragrafele de mai sus am încercat sa explicam modul de codificare în sistemul EAN-13 a celor douasprezece numere variabile (sase în subcâmpul stâng si sase în cel drept al codului barat). Daca observam însa diagrama l, constatam ca, în afara de reprezentarea barata a celor 12 cifre variabile (care se schimba de la obiect la obiect), exista si trei caractere „auxiliare" invariabile, care se numesc „bare de siguranta" (guard bars). Aceste „caractere" care se prelungesc în jos se afla totdeauna în aceeasi pozitie: în marginea din stânga, în centru si în marginea din dreapta a codului barat.

           Ultimele caractere, daca sunt scrise în forma binara, arata astfel: 0101,01010 si respectiv 1010.
           Asertiunea cum ca aceste caractere numite mai sus au o a doua codificare lineara si forma corespunzatoare binara provine din observatia ca prima linie alba din partea stânga si ultima din partea dreapta se confunda cu marginea alba care, asa cum se vede din diagrama 2, este parte din întreaga reprezentare a codului barat si care de aceea se numeste „zona linistita" (quiet zone).
           Trebuie sa notam ca, în conformitate cu normele codurilor barate UPC si EAN-13, este indispensabila existenta unei margini albe (light margin) în stânga si în dreapta întregului reprezentat simbolic (care începe de la bara de siguranta din stânga si se sfârseste cu bara de siguranta din dreapta). Marginea alba nu numai ca este o parte integranta a întregii reprezentari a codului barat, dar are si o anumita latime care, în sistemul EAN-13, este cel putin egala cu zece unitati de latime (module). O dovada în plus ca trebuie sa existe de ambele parti o margine alba satisfacatoare este faptul ca cei ce fabrica aceste coduri barate recomanda ca ele sa nu fie imprimate pe marginile ambalajului diferitelor produse, iar o alta dovada este si recomandarea ca aceasta margine alba sa fie complet curata (vezi schitele 1-5).
           Si mai importanta este observatia ca numerele din subcâmpul stâng încep de la O si se termina cu 1, în timp ce cele din subcâmpul drept încep de la 1 si se termina cu 0. Concluzia pe care o tragem de aici este ca fasciculul laser (scanner), fie miscându-se de la stânga spre dreapta, fie miscându-se invers, de la dreapta spre stânga, totdeauna începe sa citeasca de la zero ! Daca nu exista o margine alba, computerul nu poate citi codul!
           Aici trebuie sa observam cum codificarea (lineara) a caracterului auxiliar din dreapta (guard bar) este codificarea liniara inversata (simpla si în oglinda!) a caracterului auxiliar din stânga.
          In ceea ce priveste caracterul auxiliar din mijloc, acesta constituie o fuziune a caracterului auxiliar stâng cu cel drept. Acest caracter, pentru ca se afla exact la mijlocul câmpului codului barat, n-ar trebui sa fie posibil de reprezentat nici cu grafia stânga, nici cu cea dreapta (inversarea celei stângi). Aceasta reprezentare grafica a barei de siguranta de la mijloc este rezultatul grafiei din stânga si din dreapta a caracterelor auxiliare.
           Cu aceasta ultima forma, „bara de siguranta" din mijloc este citita de scanner la fel în ambele sensuri, începând întotdeauna de la intervalul alb, O (atât de la stânga la dreapta, cât si de la dreapta la stânga), asa cum se întâmpla exact si cu citirea celorlalte numere din subcâmpurile codului barat.
           Dupa cele spuse mai sus, pe buna dreptate se întreaba fiecare daca nu cumva aceste caractere auxiliare (guard bars), asa cum sunt reprezentate prin sistemul barat si binar, corespund vreunui numar si daca da, care este acest numar. Cum s-a explicat mai sus, reprezentarea lineara este la stânga = 0101, la dreapta = 1010, în timp ce reprezentarea binara corespunzatoare este 0101 si 1010. Poate observa oricine cu surprindere ca acest „caracter auxiliar":

1. arata patru alternante alb-negru (doua alternante negru si doua alb);
2. scrierea caracterului auxiliar din dreapta este inversarea (simpla - „module" dupa „module" – si în oglinda, adica a întregului numar)scrierii caracterului din stânga;
3. reprezentarea sa stânga este un numar impar (0101), în timp ce cea din dreapta este un numar par (1010).

Acestea prezinta, cu alte cuvinte, toate caracteristicile codificarii numerelor din sistemul barat EAN-13 si corespunde, prin urmare, unui anumit numar!            Daca privim diagrama 3, vom constata ca numarul care îndeplineste toate premisele enumerate mai sus ale scrierii codului barat EAN-13 si este singurul care completeaza cele 4 alternante alb-negru (si, prin urmare, îi stabileste pe deplin „identitatea", fara a se confunda cu nici un alt numar) în 4 unitati de „latime" (modules) succesive este cifra 6 ! (vezi setul B si setul C). Aceasta calitate unica a numarului 6 de a fi definit în întregime de patru intervale (modules) continue, calitate pe care nici un alt numar din sistemul barat nu o are, face posibila identificarea si recunoasterea lui; celelalte trei intervale (module), care în cazul concret al numarului 6, asa cum este reprezentat în seturile B si C, sunt albe si nu creeaza o alta alternanta (negru-alb) si, prin urmare, nu ofera nici o informatie în plus ! (Vezi diagrama 4a si 5.) Asadar, computerul fie ca citeste 0101, fie 0000101, în ambele cazuri întelege „identitatea" numarului 6. Lucrul acesta este valabil pentru ambele moduri de lectura, de la stânga la dreapta si invers.
           In ceea ce priveste „bara de siguranta" din mijloc („guard bar"), trebuie sa adaugam urmatoarele: daca se folosea numai un singur set de reprezentare (lineara) a cifrelor O, l, 2... 9, n-ar fi fost nevoie sa existe si o bara de siguranta de mijloc. Când se folosesc însa doua sau trei seturi de numere (ca în sistemul UPC sau EAN-13) atunci, pentru a nu se confunda numerele din mijloc din subcâm-pul stâng si din subcâmpul drept al codului, este indispensabila existenta acestei bare. Fabricatii codurilor UPC si EAN-13, având în vedere acest lucru, trebuie sa dea un raspuns la întrebarea: de ce au optat pentru folosirea mai multor seturi de numere, de vreme ce si cu un singur set de numere ar fi fost posibil sa se dea aceleasi informatii pentru fiecare produs.
           Chiar fabricantii trebuie sa dea un raspuns la întrebarea: de ce au „rezervat" tocmai aceasta reprezentare barata pentru numarul 6, care este singurul numar definit în întregime de patru intervale de latime („modules") continue, si nu pentru oricare alt numar, dat fiind faptul ca nu exista o structura logica matematica în reprezentarea barata a cifrelor de la O la 9. Poate pentru a se asigura prezenta celor trei de 6, dintr-un motiv cunoscut numai de ei!
           Dupa cele spuse pâna acum, dincolo de asemanarea vizuala, rezulta de la sine concluzia ca barele de siguranta (guard bars), la începutul, la sfârsitul si la mijlocul codului barat în sistemul EAN-13 (si UPC), sunt trei de 6, care se gasesc într-o legatura de nedesfacut cu numerele variabile ale codului, cu atât mai mult cu cât bara de siguranta din mijloc (numarul 6), nu este indispensabila, daca se folosea numai un singur set de numere !
           In sfârsit, fabricantii codurilor barate U.P.C si E.A.N-13 sunt întrebati: de vreme ce reprezentarea barelor de siguranta (guard bars) creeaza probleme de constiinta crestinilor de pe tot globul, de ce nu înlocuiesc simbolismul barat al acestor bare de siguranta ? Un prilej pentru a se produce înlocuirea este cel de acum când, datorita anului 2000, devine necesara schimbarea afisarii datei pe computere.
           Asadar, de ce se va folosi pentru oameni EAN-13, care înseamna marcarea numerica în sistem european a obiectelor ? Acesta este respectul lor fata de persoana umana? Aici se descopera diferenta abisala între antropologia crestin-ortodoxa, care vede omul „încununat în slava si în cinste" si „cu putin mai mic decat îngerii", si antropologia dictatorilor lumii care urmeaza sa vina, pentru care omul, cel asemenea lui Dumnezeu, este un „goim" (un animal), prin urmare putând fi „marcat" cu semne de nesters pe mâna lui dreapta sau pe frunte, pentru a fi recunoscut de „stapanii sai".

  

Pasaje din cartea „La apusul libertatii”, Ieromonah Hristodul Aghioritul, editura Sofia


ERESUL CATOLIC - EREZIA ECUMENISTA








LUCRURI INFRICOSATOARE DESPRE HARRY POTTER



CUM NE AFECTEAZA TELEFOANELE SI TELEVIZORUL